BMS i Hässleholm blir en del av Derome

Den 2 november 2020 blir BMS i Hässleholm en del av Sveriges största familjeägda träindustri.
Med detta brev vill vi hälsa dig varmt välkommen som kund hos Derome.

 Derome är ett halländskt familjeföretag som satsar stort inom industrimarknaden. Genom förvärvet av BMS i Hässleholm stärker vi vårt erbjudande, med både bredd och ytterligare spetskompetens. Köpet är alltså nästa steg i vår satsning på industriförnödenheter.
BMS kommer ligga kvar på samma plats som idag och med samma personal.

 BMS kommer att fortsätta under samma namn och kommer att ges möjligheter att utveckla verksamheten. Derome har ett brett utbud av tjänste- och logistiklösningar. Vi gör även stora satsningar på digitala kundlösningar. Vår bygg- och industrihandelsverksamhet har i skrivande stund 47 anläggningar längs västkusten, Skåne, Blekinge och Småland. Det kommer att ge dig som kund ett bredare sortiment och möjligheter till än mer förbättrad service. 


När vi förvärvar bolag är kultur och värderingar av central betydelse och vi värdesätter den lokala närvaron och kompetensen som finns på plats. De tidigare ägarna Krister Persson och Jeanette Tarring kommer, i en övergångsfas, att fortsätta i verksamheten och erbjuder samma goda service som du är van vid. Har du några frågor? Vänligen kontakta Bengt Blomqvist tel. 040-625 85 05, eller din ordinarie kontakt på BMS.

Tack för ett gott samarbete, vi ser en spännande och expansiv framtid tillsammans!

Varma hälsningar Jeanette & Krister

 

  • Antal artiklar: {{ cart.count }} st
  • Totalt: {{ cart.formattedTotalWithDiscount }}
Gå till kassan